TJÄNSTER

TJÄNSTER

KURSER

PRIVAT

  • Valp- och unghundskurs
  • Spår och sök
  • Vardagslydnad
  • Dog parkour
  • Aktivering
  • Koppelträning
  • Hundmöten

Vill du hellre träna ensam och på så vis kunna styra vad vi tränar på och vart?
Har du ett specifikt problem eller mål? 

Jag erbjuder både enstaka lektioner, paket om flera lektioner samt problemutredningar, där du kan få en fördjupad analys av din hunds situation och förutsättningar samt en träningsplan.

AKTUELLA KURSER

Under VT 2021 kommer följande kurser hållas: valp, unghund, nosework som aktivering och vardagslydnad.
Mer information kommer inom kort.

 

 

 

 

Relationsbyggande

Att träna tillsammans med sin hund är något som stärker er relation otroligt mycket. Du blir en tydligare ledare och en bra resurs för din hund. 

Våga leka mer

Många gånger när promenaderna inte fungerar så bra beror det på att vi människor är dåliga på att leka och busa. Våga släpp loss med din hund och vara lite fånig. 

Nyckeln till inkallning

Visste du att nyckeln till den perfekta inkallningen många gånger är att vi glömmer visa hunden att det är positivt att komma till oss? Kopplar vi alltid upp hunden efter att ha kallat in finns det risk att hunden struntar i inkallningen. 

Priser privatlektioner

Privatträning enstaka lektioner: 650 kr/timme
Paket om tre privatlektioner: 1800 kr för tre timmar
Konsultation för privatträning: 300 kr (ca 60 minuter)

Övriga villkor: I all typ av träning ingår alltid en skriftlig sammanfattning efter varje träningstillfälle. Tillägg för ytterligare ekipage (hund+människa) på privatträning: 50 % av kostnaden för ett ekipage. Varje ekipage består av en hund och två människor (minimumålder 12 år). Reskostnader tillkommer vid bokning av instruktör utanför dess ordinarie verksamhetsområde. Utgångspunkten är 250 kr per påbörjad res-halvtimme plus 18 kr per mil, plus eventuell trängselskatt, parkeringsavgift mm, beräknat från ordinarie verksamhetsområde.
Prisuppgift ges vid förfrågan. 

Enligt lagen om tillsyn över hundar och katter (lag 2007:1150) har en hundägare alltid strikt ansvar för sin hund och det gäller självklart även när ni är på kurs och vid privatträning. Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK:s rekommendationer. Valpar kan påbörja träning innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. För privatpersoner är alla priser inklusive moms. Bokningen är bindande, men ombokning kan ske fram till 48 timmar innan träningstillfället. Vid senare ombokning kan full avgift komma att debiteras, men kontakta mig för att rådgöra om avbokning behöver ske med kortare varsel än så.