OM MIG

OM MIG

Att ha hund är underbart. Men det är sällan livet med hund är helt problemfritt. Jag heter Elin och tycker om att tänka på att de flesta hundägare har sin grej att jobba med, oavsett vad vi ser när vi möter dem ute eller i när vi är på besök. Någon är kolugn i stadsmiljö, men klarar inte att lämnas ensam. 
Någon är lättlärd med trix, men livrädd för barn.

Jag brinner för att se din hunds styrkor och svagheter och jobba på att hitta bryggan mellan dem. Mitt hjärta klappar lite extra för omplacerade hundar, som fått en ny chans på livet men som också har ett bagage som vi ofta inte vet särskilt mycket om. 
Jag har själv två omplacerade bordercollies från Irland, Roxy kom till mig 2016 och Sparky 2020. 

Jag är utbildad certifierad hundinstruktör hos Hundfantasten i Upplands Väsby, samt steg ett på problemutredarutbildningen. Jag är också verksam med att hjälpa till i omplacerandet av hundar från Irland. Mina metoder bygger på positiva toner, att uppmuntra det beteendet vi vill åt men inte bestraffa och kuva hunden. Träning ska vara roligt och ska stärka relationen mellan dig och din hund.

Roxy & jag

2016 kom Roxy till mig efter att ha blivit hemlös och riskerat avlivning på Irland. Hon har varit min största lärdom och inspirationskälla gällande hundar med rädslor och dåligt självförtroende. 

Roxy & Sparky

I februari 2020 kom Sparky och anslöt till vår lilla flock. Även han var tidigare hemlös på Irland och har utvecklas väldigt fint. 

KURSER

Stort utbud av kurser, extra bra för den som också behöver socialisera med andra hundar.

PRIVATTRÄNING

När du vill få extra mycket hjälp med specifika saker, som koppelträning eller hundmöten.

PROBLEMUTREDNING

Här får du hjälp att analysera vad din hund har för svårigheter och ta fram en träningsplan.